TOUCH SKIN 21

Touch Skin 21 -hoito on ihoa nuorentava, kohottava ja uudistava jolla poistetaan ryppyjä, arpia, pigmenttiläiskiä, tatuointeja, aknearpia, couperosaa tai ns. katkenneita varisuonia sekä raskausarpia. Tämä hoito on erityisen tehokas myös  kun on tarpeen kohottaa ja kiinteyttää ihoa.

Fyysisestä näkökulmasta Touch Skin 21 plasma näyttää CO2-laaserilta, mutta sitä sanotaan plasma säteeksi.

 

Tämä on ehkä tehokkain laite ihon tasoittamisessa, kiinteyttämisessä sekä nuorentamisessa, mutta myös arpien, juonteiden/ryppyjen sekä maksaläiskien häivyttämisessä.

Ohut plasmasäde vaikuttaa ihon mikrositeihin aiheuttaen koagulaation – kudokset supistuvat ja iho käsitellyllä alueella uusiutuu ja kiinteytyy parantuneen kollageenituotannon vuoksi. Itseasiassa puhumme polttamisesta, mutta hyvin, hyvin pienestä.

 

Touch Skin 21 plasman avulla voidaan käsitellä ohuimpiakin ryppyjä ja se on täysin turvallinen ympäröivälle iholle, jopa sellaisessa herkässä paikassa kun iho silmien ympärillä.

Monta hoitokertaa ongelma vaatii, on hyvin yksilöllistä johon vaikuttaa ongelman suuruus ja ihon paranemiskyky. Lopputulos näkyy iholla 21 päivän paranemisen jälkeen jonka jälkeen hoito voidaan uusia.

LUE LISÄÄ TOUCH SKIN 21 -HOIDOISTA.

 

TOUCH SKIN 21 HOITOHINNASTO

(sis. alv 24%)

Arvet, maksaläiskät, tatuoinnit, raskausarvet, katkenneet verisuonet, couperosa...

Jos olet epävarma mikä hoidosta sopii sinulle - varaa aika ilmaiseen hoitoarvioon (kesto 15 min)

TOUCH SKIN 21 HOIDOSSA HUOMIOITAVAA:

  • Emme voi taata tarkkaa hoitotulosta etukäteen yksilöllisen ihon paranemisprosessin vuoksi. Joidenkin ongelmien hoito vaatii useamman hoitokerran.

  • Lisäkäsittely voidaan suorittaa aikaisintaan 21 päivän päästä käsittelystä.

  • Jokaisen asiakkaan iho tyyppi on yksilöllinen joten paranemisprosessi voi johtaa ihon värimuutoksiin (ihon nuorentaminen)

  • Jokaisen hoidon jälkeen saattaa esiintyä turvotusta ja punoitusta.

  • Touch Skin -hoitaja tekee hoitosuunnitelman, johon kuuluu myös ongelma-alueen ennen hoitoa ja hoidon jälkeen valokuvaus.

  • Touch Skin -hoitaja antaa hoidon jälkeen neuvoja hoidon jälkeiseen ihonhoitoon.

HUOM! TOUCH SKIN 21 -HOITO EI SOVI, JOS SINULLA ON JOKIN ALLA MAINITUISTA (kontraindikaatiot):

sinulla on sydämentahdistin tai jokin muu sydämen toimintaan vaikuttaa laite käytössä, olet raskaana, sinulla on tulehduksellinen sairaus (syöpä, leukemia, ihosairaus, tms.),  jos olet ollut leikkauksessa (3 kk varoaika),  sinulle on suoritettu elinsiirto, alaraajojen alueen hoidon esteenä on flebiitti (alaraajojen laskimoiden vajaatoiminta) tai tromboflebiitti (pinnallinen laskimotulehdus) tai suonikohjut.