top of page

CRYO21

Ulpukan hoitola tarjoaa Cryo21 hoitoja niin vartalolle kuin kasvoille. Olemme Suomen ensimmäinen Cryo21 hoitola. Olemme tuoneet Cryo21 hoidot Suomeen sillä toimimme 6 vuotta Cryo21 laite- ja kosmetiikka-maahantuojana. Käytössämme on uusin kosmetiikka ja teknologia, kuten väriterapeuttiset hoitopäät. Tervetuloa tehokkaaseen Cryo21 hoitoon.

​Cyro21-terapiaa eli kansankielessä kylmäterapiaa voidaan käyttää useaan erilaiseen esteettiseen ongelmaan ihmisen vartalolla sekä kasvoilla. Cryo21 -hoidolla voidaan poistaa rasvakudosta ja selluliittia sekä kiinteyttää.

Lisäksi kylmähieronnalla voidaan poistaa esimerkiksi lihasjännitystä, lihaskouristuksia ja turvotusta. Se myös helpottaa lihas- ja nivelvaivoja sekä tukee lymfa- ja verenkiertoa.

Cyro21-hoidoissa on parasta se että tulokset näkyvät heti ja ne ovat kestäviä. Tervetuloa testaamaan Cryo21 -hoidon teho.

 

LUE LISÄÄ CRYO21 -HOIDOISTA.

Cryo 21 HOITOHINNASTO

(sis. alv 24%)

HUOM! Cryo21 -HOITO EI SOVI, JOS SINULLA ON JOKIN ALLA MAINITUISTA (kontraindikaatiot):

olet raskaana tai imetät, syöpä, leukemia, tulehduksellinen ihosairaus, suoritettu elinsiirto, flebiitti (alaraajojen laskimoiden vajaatoiminta) tai tromboflebiitti (pinnallinen laskimotulehdus), kryoglobulinemia tai Raynaud’n oireyhtymä, Botox -pistokset hoidettavalla alueella – tälle alueelle ei voi tehdä Cryo21 -hoitoa, edellisestä Cryo21 rasvanpoistohoidosta on kulunut alle 2 viikkoa.

bottom of page