top of page

TILAUS JA TOIMITUSEHDOT

Luontaisterveys -lehden lukijakaupan tilaukset voi tehdä verkkokaupassa osoitteessa terveyskauppaulpukka.fi.

Maksutapoina ovat kaikki yleisimmät debit- ja credit -kortit sekä Klarna-maksutavat.

Toimitamme kaikki tilatut tuotteet samassa paketissa aina kun se on mahdollista. Jos tuote joudutaan toimittamaan jälkitoimituksena, maksat postikulut vain ensimmäisen lähetyksen yhteydessä.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin viivästyksiin toimituksissa. Tuotteet toimitetaan mahdollisimman nopeasti, mutta emme voi taata, että tilaus olisi perillä tiettynä päivänä. Pidätämme oikeuden perua tilauksen, mikäli tuotteen saatavuudessa tai tilauksen maksussa on esiintynyt ongelmaa.

Tuotteet myy ja toimittaa Terveyskauppa Ulpukka.

 

POSTITUS- JA KÄSITTELYKULUT

Tuotteet toimitetaan postipakettina, toimituskulu 5,90 €. 

Luontaisterveyslehden lukijakaupan etuna kahden tuotteen tilaukset toimitetaan maksutta, koodi: LT-ETU

Mahdollisista poikkeavista toimituskuluista kerromme aina tuotteen yhteydessä. Toimitukset vain Suomeen.

Tilaus on mahdollista noutaa Terveyskauppa Ulpukan myymälästä, osoite Tegelhagen 2  02780 ESPOO, myymälän aukioloaikoina. Nouto on maksuton.

 

PALAUTTAMINEN

Sinulla on 14 päivän tutustumis- ja palautusoikeus kaikkiin tilaamiisi tuotteisiin alkaen tuotteen vastaanottamisesta. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen tuotteeseen, voit palauttaa sen asiakaspalautuksena postitse, kunhan tuote on käyttämätön. Palauttaessasi tuotteita postitse pakkaa ne huolellisesti mieluiten alkuperäiseen pakkaukseen ja merkitse postitustiedot seuraavasti:

 

Asiakaspalautus

Terveyskauppa Ulpukka

Tegelhagen 2 LT3

02780  ESPOO

 

Liitä palautukseen myös nimi- ja osoitetiedot. Asiakas on velvollinen säilyttämään palautusasiakirjoista tarvittavat kopiot. Rahat palautetaan samalla tavalla kuin alkuperäinen tilaus on maksettu. Pidätämme oikeuden veloittaa tilauksen palautuskulut 5,90 € /palautus. Paketin noutamatta jättäminen katsotaan palautukseksi.

 

VIRHEVASTUU

Mikäli olet saanut väärän tai viallisen tuotteen, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme. Korvaamme virheellisen tuotteen uudella tai hyvitämme sen hinnan sopimuksen mukaan.

SOVELLETTAVA LAKI JA ERIMIELISYYKSIEN RATKAISEMINEN

Näihin sääntöihin sovelletaan Suomen lakia ja niitä koskevat riitaisuudet ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa. Kuluttaja-asiakkailla on lisäksi mahdollisuus nostaa kanne oman kotipaikkansa käräjäoikeudessa tai saattaa asia Kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi.

Yhteystiedot:

ULPUKKA Terveyskauppa & Hoitola

Tegelhagen 2

02780  ESPOO

puh 0400 195 691

asiakaspalvelu@terveyskauppaulpukka.fi

Asiakaspalvelu on avoinna ti - pe klo 11-17

bottom of page